Catering

 

 

     Catering   Catering  Catering

 

 

Valamennyi rendezvény fontos része, sok eseménynek egyenesen a csúcspontja a vendéglátás. Catering ajánlatunk olyan széles étel és ital választékot tartalmaz, amely képes kielégíteni a legmagasabb igényeket is. Gazdag gasztronómiai kínálatunknak köszönhetően Megrendelőink garantáltan megtalálják a rendezvény tökéletes ételsorát. Ételeink a legjobb minőségű alapanyagok és a legkorszerűbb konyhatechnológia felhasználásával készülnek.
Színvonalas eszközpark teszi lehetővé, hogy party service szolgáltatásunk bármilyen terítési és tálalási formát megvalósítson az igényeknek megfelelően - a klasszikustól a modernig.

A vendéglátás és a rendezvénygasztronómia terén nem ismerünk lehetetlent. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink kulináris élményekkel gazdagodva emlékezzenek vissza a nálunk töltött időre. Catering választékunkat is megismerheti bemutatkozó kisfilmünkből ide kattintva.

Minőségi catering szolgáltatásainkat, színvonalas vendéglátásunkat Megrendelőink nem csak a Citadella Rendezvényközpont termeiben, hanem külsős helyszíneken  is igénybe vehetik. TOP Event rendezvényszervezés a város vagy akár az ország bármelyik pontján.

 

Tegyen minket próbára! Kérjen ajánlatot akár most.