Citadella Rendezvényközpont


 

Budapest legszebb pontján, a Gellérthegy tetején található a Citadella. Az erődítményt 1854-ben emelte a Habsburg uralkodóház.

Az UNESCO a budai Várheggyel és a Duna két partjának panorámájával együtt a Gellérthegyet 1987-ben a Világörökség részévé nyilvánította.

Vonzerejét elsősorban a falairól nyíló kilátásnak köszönheti: a hegy lába előtt elterülő város képe csodálatos látványt nyújt. A Rendezvényközpont kiváló adottságainak köszönhetően remek lehetőséget biztosít bármilyen rendezvény számára.

 

Citadella Rendezvényközpont. Panoráma étterem, rendezvényterem páratlan kilátással Budapest belvárosára és a Dunára. Citadella Rendezvényközpont. Kupola rendezvényterem. Fogadó rendezvényterem. Citadella szabadtéri rendezvényhelyszínek
Panoráma terem Kupola terem Fogadó terem
Szabadtéri helyszínek

 

 

 

Külső helyszínek

 

Academy Golf Club

Academy Golf Club

Az Academy Golf Club a fővaros szívében nyújt természetközeli élményt, a gyönyörű zöldellő golfpályára és a budai hegyekre néző egyedi kilátásával. A tóparti rendezvényhelyszín saját, magas színvonalú cateringgel és egyedi igényekhez alakított golfprogramokkal ideális választás akár üzleti, akár privát események lebonyolítására.

 


 

Ádám Villa

Ádám Villa

Rendezvényhelyszínünk a Városliget és az 56-osok tere szomszédságában a Városligeti fasor romantikus és elegáns villasorának egyik gyöngyszeme. Budapest szívében található, bárhonnan könnyen megközelíthető.

 

Aranytíz Kultúrház

Aranytíz Kultúrház

Az Aranytíz Rendezvényközpont a Belváros szívében, a Duna-parthoz közel, az Arany János és a Tüköry utca sarkán helyezkedik el. A több mint egy évszázados, eklektikus bérpalotából kialakított rendezvényházban több szinten helyezkednek el a különféle igényeket kielégítő rendezvénytermek.

 

Barabás Villa

Barabás Villa

A Barabás Villa ideális helyszínként szolgál sajtótájékoztatók, konferenciák, tréningek, vacsorák megrendezésére. A különböző méretű és elrendezésű termek számos megoldási lehetőséget tesznek lehetővé. A főépület klasszicista stílusával különleges hangulatot biztosít kisebb létszámú családi vagy üzleti vacsorákhoz, állófogadásokhoz.

 

 

Boror Major

Bodor Major

A Pilis és Börzsöny által körülfogott, 50 hektáros területen található Bodor Major egész évben változatos programokkal és családbarát árakkal várja vendégeit mesés környezetben a Szentendrei-sziget egyik legszebb részén.

 

 

Budai Vár ? Savoyai Terasz és Újvilág Kert

Budai Vár Savoyai Terasz és Újvilág Kert

A Savoyai terasz a Budai Vár egyik reprezentatív része, az innen nyíló kilátást Budapest legszebbjeként tartják számon. A széles térről megcsodálhatjuk a várost hosszan és méltóságteljesen kettészelő Dunát, a Parlament mészkőfalait, a Gellért-hegyet, fővárosunk hídjait, a Szabadság-szobrot, és derűs időben  amíg a szem ellát  számba vehetők Pest látnivalói. Az Újvilág Kert a Budavári Palota kertjei és udvarai közül az egyik legjobb adottságokkal rendelkező zárt és védett kert.

 

 

Budapesti Történeti Múzeum

Budapesti Történeti Múzeum

Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, a Budai Vár impozáns barokk palotában helyezkedik el a Budapesti Történeti Múzeum. Ma a Palota-negyed a főváros egyik legjelentősebb kulturális központja. A Budapesti Történeti Múzeum őrzi a régi középkori vár, a város és a palota feltárt emlékeit. Az épületben olyan hangulatos termek találhatóak, mint a Reneszánsz Királypince, vagy a Gótikus Lovagterem  A mai rohanó világunkban felemelő érzés, amint visszatekintést nyerhetünk városunk történelmi múltjába e hely segítségével. Egy itt megvalósult rendezvény után a vendégek méltán érezhetik azt, hogy ha csak egy rövid időre is, de ők is részesei lehettek a történelemnek az itt feltáruló történelmi emlékek kapcsán.

 

Budavári Szalon

Budavári Szalon

A világörökség részeként védett Vár egyik patinás épületében találhat rá a Budai Vár legszebb helyszínére. A Budavár Szalon gyönyörű terei kiváló helyszínül szolgálnak díszvacsorák, konferenciák, koncertek, esküvők, előadások, partik, sajtórendezvények részére.

 

 

 

 

 

Búsuló Juhász

Búsuló Juhász Étterem

Egyedülálló környezetben, a belvárostól 5 percre, a Gellért-hegy délnyugati oldalában egy lépcsőzetes kerttel körülvéve található az étterem, amelynek kertjében az örökzöld növények között megtalálható két igen ritka fenyő is. Az étterem elhelyezkedése ideális, hiszen közel van a város szívéhez, mégis egy nyugodt vidéki környezet érzetét biztosítja. Akár gépkocsival akár tömegközlekedéssel könnyű elérni, az étterem előtt ingyenes a parkolás.

 

Café 57

Café 57 Restaurant

Buda egyik legnépszerűbb étterme, a Café 57 izgalmas, különlegesen eredeti módon tálalt ételekkel várja a vendégeket az újonnan átalakított, könnyed eleganciát sugárzó helyszínen.

 

Club Liberty

Club Liberty

A Klubot Szentendrén, a Dunakanyar egyik legszebb városában csendes, nyugodt környezetben alakították ki, melyet exkluzív társasági magánklubként Clubkártya rendszerrel működtetnek a több mint 600 m2 területű magánvillában.

 

Domus Vinorum Borház

Domus Vinorum Borház

A Domus Vinorum Budapest belvárosában, a Bazilika mellett található 550 m2-es, ódon hangulatú pincerendszer, amely kiválóan alkalmas céges rendezvények, vállalati összejövetelek, üzleti találkozók, meetingek, sajtótájékoztatók lebonyolítására.

 

 

Erzsébet Királyné Étterem és Szálloda

Erzsébet Királyné Étterem és Szálloda

Az Erzsébet Királyné Szálloda a múlt század elején, szecessziós stílusban épült a régi községháza épületében, majd teljes felújítás után, 2008 tavaszán nyitotta meg kapuit. Gödöllő főterén, a Királyi Kastély szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 25 percre található. A háromcsillagos szálloda minőségi szolgáltatásaival, barátságos szobáival, hangulatos éttermével, egyedi báltermével, komplett konferencia felszereltségével és figyelmes személyzetével várja vendégeit.

 

Fehérgalamb Panzió és Szabadidőpark

Fehérgalamb Panzió és Szabadidőpark

Budapesttől alig húsz percre, az M5-ös autópálya 34-es kilométerénél található az a mesebeli park, mely a 2011-es év legnagyobb meglepetéseként tárult a házasodni vágyók elé. Elegáns, exkluzív környezetben, mégis elérhető áron várják a házasulandó párokat, hogy életük Nagy Napját egy mesebeli erdő szélén ünnepeljék meg.

 

Fenyőharaszt Kastélyszálló

Fenyőharaszt Kastélyszálló

Budapesttől 50 km-re, egy 13 hektáros őspark évszázados fáinak ölelésében egy háromcsillagos kastélyszálló kínál kiváló lehetőséget romantikus lelkű, a vidék nyugalmát, ízét, letűnt idők hangulatát kereső vendégek számára.

 

Festetics Kastély ? Helikon Kastélymúzeum

Festetics Kastély - Helikon Kastélymúzeum

A több mint negyedévezredes Festetics-kastély építését 1745-ben Festetics Kristóf kezdte. Az akkor 34 termes épületet a XVIII. és XIX. században háromszor átépítették, bővítették, így ma 101 helyiséggel büszkélkedhet, és ezzel Magyarország három legnagyobb barokk kastélyainak egyike lett.

 

Fortuna Szálloda- és Étteremhajó

A Fortuna Hajó 1967-ben épült a Ganz Óbudai Hajógyárában és 1992 novemberéig SZOT üdülőhajóként járta a Dunát. 2000-ben sor került a hajó teljes belső átépítésére, melynek során a kabinok méretét megnövelték, a gépház helyén pedig egy "angol pub" söröző lett kialakítva.

 

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Szecessziós pompával és modern kényelemmel kápráztatja el vendégeit Budapest e híres építészeti gyöngyszeme. Az épület akár 140 fő befogadására is alkalmas rendezvénytermei felejthetetlen üzleti vagy társasági összejövetelek lebonyolítására nyújtanak kiváló lehetőséget.

 

Gellért Hotel

Gellért Hotel

A négycsillagos Danubius Hotel Gellért, a hajdani Szent Gellért Szálló és Gyógyfürdő, a század eleji palotaszállók elegáns, szecessziós stílusában épült 1918-ban. A több évtizedes hagyományokkal rendelkező, patinás hotel Budapest egyik színfoltja.

 

Gerbeaud Ház

Gerbeaud Ház


A Gerbeaud Ház kínálja Budapest egyik legsokoldalúbb rendezvényhelyszíneit.
A Gerbeaud család lakosztályaiból kialakított első emeleti rendezvénytermek, valamint az üvegtetővel fedett Átrium díszterem méltó helyszínt biztosít, legyen szó gálavacsoráról, konferenciáról, vagy koktélfogadásról.

 

Golftanya

Golftanya

A Golftanya igazi kuriózum Budapest belvárosától csupán egy ugrásnyira. A vendégek gyönyörűen gondozott természetes környezetben ismerkedhetnek, beszélgethetnek egymással, élvezhetik a fantasztikus kilátást a panoráma teraszról.

 

Gödöllői Grassalkovich Kastély

A múzeumok alapvető rendeltetése az emlékek megőrzése, a múlt vagy jelen egy szeletének bemutatása, ismeretterjesztés, kultúraközvetítés. Ha egy múzeum olyan különleges, mint a Gödöllőn található Grassalkovich Kastély, mely Magyarország legnagyobb beépített alapterületű barokk műemlék-együttese, akkor különösen vonzza az elegáns, exkluzív, régmúlt idők pompáját idéző rendezvényeket.

 

 

Gundel

Gundel Étterem

Élete legszebb eseményének színhelyéül a városligeti Gundel Étterem báltermét, századfordulós hangulatú különtermeit és romantikus kertjét ajánljuk.
A Gundel a meghitt, kis létszámú esküvői összejövetelektől a több száz fős eseményekig rendezvények sokszínű világát kínálja hagyományos Gundel minőségben, elérhető áron a Gundel bankettermeinek egyikében.

 

Hadtörténeti Múzeum

Hadtörténeti Múzeum

Budapest legreprezentatívabb helyszínén, a Budai Várban található a magyar kulturális élet egyik leglátogatottabb intézménye, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum. Jellegzetesen klasszicista épülete a Várnegyed művészeti emléke. A magyar hadtörténelmet bemutató kiállítótermeken kívül reprezentatív különtermekkel is rendelkezik. A nyári időszakban nagyméretű Díszudvara kedvelt koncerthelyszín, amely konferenciák lebonyolítására is alkalmas.

 

Hemingway Étterem

Hemingway Étterem

A Feneketlen tó partján épült Hemingway étterem, terasz, kávéház és klub egyik nagy vonzereje a faburkolatú terasz, napernyőivel, tetőventillátoraival, ahonnan meg lehet csodálni a vadkacsákat, a teknősöket és néhány "öreg halászt".

 

Hubay Zeneterem

Hubay Zeneterem

Hubay Jenő, a világhírű hegedűművész, zeneszerző és pedagógus 1897-98-ban építette fel házát a Duna-parton. A négyszintes épület első emeletén, a legendás fehér Zeneteremben rendszeresen tartottak zenés, irodalmi és egyéb művészeti összejöveteleket, amelyek több mint négy évtizeden keresztül a hazai kulturális élet kiemelkedő eseményeinek számítottak.

 

Iparművészeti Múzeum

Iparművészeti Múzeum

Az Iparművészeti Múzeum szecessziós stílusú, színes majolikával burkolt csodálatos épületébe lépve a két szintet átfogó, üvegtetővel fedett belső csarnokában találjuk magunkat, amely különböző rendezvények lebonyolítására alkalmas.

 

Kerpner Vendégház

Kerpner Vendégház

A Kerpner Udvarház az M5-ös sztrádától néhány kilométerre, több országos jelentőségű természetvédelmi terület találkozási pontján, a kerek erdő közepén található. Különleges lehetőséget kínál pihenésre és a várositól elütő kikapcsolódásra, emellett ideális helyszíne hatékony tréningeknek, továbbképzéseknek, találkozóknak is.
250 személyes varázslatos kerthelyiséggel, valamint 250 személyes hangulatos étteremmel rendelkezik.

 

Kiscelli Múzeum

Kiscelli Múzeum

A Kiscelli Múzeum nem csak Óbudának, hanem Budapestnek is egyik gyöngyszeme. A barokk épületegyüttes 1745 és 1760 között épült a trinitárius szerzetesek számára, akiket a Zichy család telepített le Óbudán. A kolostor és templomegyüttes tervezője Johann Entzenhoffer bécsi építész volt. Rajta kívül fontos szerep jutott Mayerhoffer Ádámnak és Jäger János Henriknek is a kolostor és templom felépítésében.

 

Magyar Kultúra Alapítvány

Magyar Kultúra Alapítvány

A Magyar Kultúra Alapítvány székháza a Budai Vár szívében, a Mátyás templom és a Halászbástya szomszédságában áll. A századelőn épült történelmi múltú falak sok jelentős tudományos és kulturális esemény emlékét őrzik.

 

Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Magyar Mezőgazdasági Múzeum

A budapesti Városliget Széchenyi-szigetén, Alpár Ignác zseniálisan megtervezett és felépített épületegyüttese nem csupán jól működő múzeumépület, romantikus hangulatú palota, hanem Magyarország ezeréves építészettörténetének gyűjteménye is. Különleges egységekben mutatja be a román, a gótika, a reneszánsz és a barokk stílus magyarországi és egyben európai jellegzetességeit.

 

Magyar Nemzeti Galéria

Magyar Nemzeti Galéria

Az 1957-ben alapított Magyar Nemzeti Galéria az ország egyik legnagyobb múzeuma, a magyar képzőművészet legnagyobb gyűjteménye. Jelenlegi helyére, a Budavári Palota épületébe 1975-ben költözött. Bejárata a Savoyai teraszról nyílik, ahonnan pompás kilátás tárul a látogató szeme elé.

 

Magyar Sajtóház

Magyar Sajtóház

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége a legrégibb és legnagyobb létszámú médiaszervezet Magyarországon. Új székházuk 2010-ben nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában, az Oktogontól három sarokra a Vörösmarty utcában. Az épület utcafrontjának eklektikus-szecessziós karakterét megőrző, a hátsó szárnyban a modern építészet szellemében megújult egykori Keglevichház, az Aradi és a Szondi utca között nemcsak sajtótájékoztatóknak és médiaszakmai programoknak ad otthont, de egyben a főváros egyik új kulturális és továbbképzési színtere.

 

Marriott Hotel Budapest

Marriott Hotel Budapest

A Budapest Marriott Hotel a város szívében, a Duna -  korzón helyezkedik el és káprázatos panorámát nyújt a Dunára, a budai hegyekre, a Várra és a Lánchídra. A lélegzetelállító kilátás, az elegáns Bálterem és a figyelmes személyzet együttesen teremtik meg azt a tökéletes esküvői légkört, amelyről mindenki álmodik.

 

Országalma Étterem

Országalma Étterem

Az étterem lehetőséget biztosít különlegesen magas színvonalú, a hely "szelleméhez" méltó események megrendezésére. Az állófogadások mellett ültetett vendéglátásra, például munkavacsorára vagy protokoll díszétkezésre is alkalmas.

A protokoll fogadások lebonyolításának fő színhelye a Magyar Országház kiemelt termei: Vadászterem, Gobelin-terem, Delegációs terem, Főrendházi ülésterem.

 

Pálvölgyi Barlang

Pál-völgyi Barlang

Budapest egyedülálló tulajdonsága az, hogy területe a Budai és a környező hegységek óriási barlangrendszere fölé épült. A budai barlangok leglátványosabb képviselői a Hármashatár-hegy csoport lábánál elterülő Szépvölgy-Rózsadomb felszíne alatt rejtőznek, ahol az öt legnagyobb barlangrendszer együttes hossza több mint 30 km. E nagy barlangok közül talán a Pálvölgyi Barlang a legismertebb, amelyet már 1944-ben védelem alá helyeztek. Környezetével az egyik legszínesebb szabadtéri rendezvényhelyszín Budapesten.

 

Ramada Resort Budapest

Ramada Resort Budapest

A szálloda közel 1400 m2 területű konferenciaközpontja természetes fényben úszik, légkondicionált, rendelkezik internetkapcsolattal és minden modern technikai felszereléssel. Tágas előterek, egyedülálló méretű fedett, illetve nyitott teraszok és a magas színvonalú vendéglátás biztosítja a partnerek számára a konferenciák, találkozók és kiállítások sikeres lebonyolítását.

 

Rozmaring Kertvendéglő

Rozmaring Kertvendéglő

Az étterem a Duna partján, gyönyörű zöldövezeti parkosított környezetben, kiváló parkolási lehetőséggel várja vendégeit. Különleges igényességgel kialakított kert, terasz, belső tavacska és fahíd teszi egyedivé és hangulatossá a környezetet.

 

Savoyai Kastély Szálloda és Étterem, Ráckeve

Savoyai Kastély Szálloda és Étterem, Ráckeve

A barokk kastélyszálló a főváros közelében, nyugodt környezetben található, és kellemes hangulatú, tágas helyszínt biztosít konferenciák, fogadások, tréningek, valamint családi rendezvények, esküvők szervezésére és az egyéni vendégek pihenéséhez. Aktív, természetközeli kikapcsolódást biztosít a szálloda két salakos teniszpályája, füvesített park, a vízi sportok kedvelőinek a Kis- Duna és a közeli lovarda, valamint a ráckevei termál-és wellness fürdő.

 

 

Szépművészeti Múzeum

Szépművészeti Múzeum

A Hősök tere és a Városliget festői környezetében helyezkedik el a múzeum épülete. A Szépművészeti Múzeum gyönyörű kiállítótermei rendkívül alkalmasak elegáns díszvacsorák, partnertalálkozók, komolyzenei koncertek, bálok lebonyolítására. A különleges atmoszférájú termek nagyobb létszámú rendezvények befogadását is lehetővé teszik.

 

Természettudományi Múzeum

Természettudományi Múzeum

A Magyar Természettudományi Múzeum épületegyüttese Budapest egyik legnagyobb parkjában található. Kiállítóterei, termei különleges helyszínt kínálnak reprezentatív események, konferenciák, előadások, sajtótájékoztatók, bemutatók, filmforgatások és igényes munkahelyi rendezvények lebonyolítására. A 2004-ben megnyitott, üvegkupolás új közönségforgalmi és kiállítótér több száz fős rendezvények megtartására is lehetőséget nyújt. Az üvegpadlóval fedett, süllyesztett korallzátony, a kupolába felfüggesztett 2 tonnás bálnacsontváz, a természettudományos kiállítások egzotikus környezetet nyújtanak a vendégek számára.

 

Udvarház Étterem

Udvarház Étterem

A város szívétől húsz percre, mégis teljes nyugalomban a Hármashatárhegy tetején, természetvédelmi környezetben egyedülálló élményt kínál vendégeinek az Udvarház. A csodálatos panoráma, valamint a természet közelsége páratlan érzést kölcsönöz. Nyári esténken a teraszról a panoráma lenyűgöző, erről a pontról Budapest valamennyi hídja látható. Az étterem látvány-grillkonyhájának remekeit májustól szeptemberig ajánljuk.

 

Üvegpalota

Üvegpalota

A főváros szívében található üvegpalota 2009 óta ad otthont a Budapest Átrium Café-nak. A futurisztikus palota több szintes átriuma kiváló helyszín sajtótájékoztatók, reggelik, fogadások, gálavacsorák, divatbemutatók, esküvők, magán és céges jellegű események megtartására. Az egyedülállóan látványos környezetet a Vörösmarty tér esti panorámája teszi még felejthetetlenebbé. Az épületen belül több bérelhető terület is rendelkezésre áll, melyeket a rendezvény résztvevőinek létszáma szerint lehet igénybe venni.

 

WAM Design VAM Design Center

A 2007. év legjelentősebb kulturális híre a VAM Design Center Közép-Európa legnagyobb kiállítóterével rendelkező, multikulturális épületkomplexum megnyitása volt. Olyan hiánypótló designtalálkozási központként valósult meg, amely mindeddig hiányzott a közép-európai palettáról.

 

 

Vasúttörténeti Park

Vasúttörténeti Park

Európa első Vasúttörténeti Parkja különleges, világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. A Magyar Vasúttörténeti Park Budapesten a XIV. kerületben, a Tatai út 95. sz. alatt található. Alkalmas vállalati rendezvények, fogadások, gálavacsorák, komoly- és könnyűzenei koncertek, konferenciák, tréningek, termékbemutatók, családi napok és egyéb összejövetelek rendezésére extravagáns környezetben. A Park területi adottságai lehetővé teszik bármely rendezvény idő- és zajkorlátozás nélküli lebonyolítását.

 

Versailles Rendezvényterem

Versailles Rendezvényterem

A Versailles Rendezvényterem Budapest diplomata negyedében, a Városliget szomszédságában található. A terem rendkívül jó helyszínül szolgál konferenciák, tréningek, oktatások, esküvők céges és privát partik lebonyolítására.

 

Vista Rendezvényterem

Vista Rendezvényterem

A megújult Vista terem egy elegáns, modern, exkluzív rendezvényhelyszín Budapesten, a belváros szívében, könnyen megközelíthető helyen, jó parkolási lehetőségekkel. A nagyterem mellett két kisebb szekcióteremmel, minőségi technikai háttérrel és bútorzattal rendelkezik. Konyhája trendkövető vendéglátással, figyelmes kiszolgálással teszi tökéletessé rendezvényét.

 

WAX

WAX

A Wax Kortárs Galéria épületegyüttese 2001 óta ad otthont céges rendezvényeknek, és egyéb kulturális eseményeknek. Az eredeti állapotában felújított bőrgyár különböző méretű és belmagasságú termei – közel 3000 m2 felhasználható területtel rendelkező épületegyüttes – minden rendezvénytípus befogadására alkalmasak. Nagytermei ideális helyszínei kreatív-téma rendezvényeknek, partnertalálkozóknak, konferenciáknak, termékbemutatóknak, kiállításoknak. Kisebb termeiben akár tematikus sarkok, szekcióülések, sajtótájékoztatók lelhetnek otthonra.

 

Zenetudományi Intézet

Zenetudományi Intézet

A város legimpozánsabb területén, a Budai Várban található a barokk stílusú Zenetudományi Intézet. Csodálatos belső tereinek kialakítása, valamint hatalmas ősfás parkja alkalmas rendezvények, partik, esküvők lebonyolítására.
Igényesen kialakított színházterme kitűnően egybekapcsolható a mellette lévő, udvarra nyíló, hangulatos rendezvényteremmel.

 

Zsófia Rendezvényhajó

Zsófia Rendezvényhajó

A Zsófia Rendezvényhajó Magyarország egyik legnagyobb háromszintes rendezvényhajója, amely 2006 novemberében lett teljesen felújítva. A 70 méter hosszú, 7 méter széles hajó három szinten álló- és mozgóhajóként egyaránt üzemel. Elegáns és egyben trendi környezetben, nyáron légkondicionált, télen fűthető utastérrel várja vendégeit. Könnyen átrendezhető, a vendégek igényeihez alakítható belső konferenciaterem és panoráma terem állnak a rendelkezésre. A hajó 350 négyzetméteres sétafedélzettel rendelkezik, mely jó idő esetén a vendégek kedvelt tartózkodási helyszíne.