Aranytíz Kultúrház

 


Aranytíz Kultúrház Aranytíz Kultúrház Aranytíz Kultúrház

 

 

Az épület adottságai, a termek jellegének sokszínűsége, magas szintű felszereltsége és variálhatósága alkalmassá teszik a létesítményt szinte bármely típusú rendezvény befogadására.

A 2003-ban felújított épületben számos közösségi helyiség – balett-terem, többfunkciós színházterem, kiállító helyiség, konferenciaterem, kávézó – került kialakításra. Az intézmény a pincétől a padlásig akadálymentesen megközelíthető, melyet az enyhén emelkedő szintkiegyenlítők, a mozgássérült lift, a 18 személyes személyi felvonó, a mozgássérülteknek tervezett mellékhelyiségek kialakítása tett lehetővé. A termek hangszigeteltek, programtól függően egybenyithatóak. A bútorzat az egész házban egységes design szerint készült, változatos színekben, minden eleme elegáns, esztétikus, könnyen tisztántartható.

Az épület megtartotta eredeti XIX. századi építészeti jegyeit, a klasszicista környezetbe harmonikusan illeszkednek a modern elemek, technikai megoldások (lift, légkondicionálás, hang és fénytechnika, többfunkciós termek).

Az intézmény hasznos alapterülete megközelíti a 4000 négyzetmétert. A termek korszerű technikával felszereltek, igény szerint egybenyithatóak.

 

A Rendezvényház által nyújtott előnyök:

Központi fekvés; kiváló megközelíthetőség; magas szintű esztétikai megjelenés; 18 különböző méretű és stílusú terem; hangszigetelt, mozgatható válaszfalak; mozgáskorlátozottak által megközelíthető helyiségek; légkondicionált rendezvénytermek; ideális helyszín számos rendezvénytípushoz

 

Termek:

 

Színházterem

III. emeleten helyezkedik el a többcélú előadások, koncertek, konferenciák megrendezésére is alkalmas színház-és konferenciaterem. Maximum 220 fő részére (széksoros elrendezésben) biztosít kellemes környezetet konferenciákhoz, előadásokhoz, fogadásokhoz. A teremben beépített hang-és fénytechnika, légkondicionálás, valamint 80 m2-es színpad áll rendelkezésre. A terem előterében mellékhelységek, dohányzó szoba és ruhatár található.

(nézőtér 167 m2, előtér 120 m2, dohányzó 23 m2)

 

Lovagterem

A földszinten található hangszigetelt válaszfalakkal három részre osztható többcélú rendezvényterem – a Nagylovagterem (92 m2), a Kislovagterem (79 m2) és a Lovagtermek előtere (95m2). A teljes terem egybenyitva több száz fős rendezvény befogadására is alkalmas. Igény szerint tovább bővíthető az Átrium udvarral.

 

Szekciótermek

A II. emeleten található termek 20 m2-től 75 m2-ig állnak rendelkezésre. Az emeleten külön mellékhelység és előterek vehetők igénybe.

 

 

Aranytíz Kultúrház Aranytíz Kultúrház Aranytíz Kultúrház