Bodor Major

 

 

Bodor Major Bodor Major Bodor Major

  


Bodor Ferenc és családja ebbe a környezetbe álmodta meg és a tájba illően valósította meg a vidék egyedülállónak mondható lovaskomplexumát, a Bodor Majort.
A különböző fajtákból, de elsősorban lipicaiakból és nóniuszokból álló, mintegy 100 lovat számláló ménes mellett az ide látogató gyalog, lovas kocsin vagy ökrös szekéren tehet körutat a nagy területen kialakított parkban.
Itt őshonos állatokban, szürke és magyar tarka marhák, bivalyok kisebb csordáiban, kecskék, rackák, mangalicák csoportjaiban gyönyörködhetnek közvetlen közelről.

 

Bemutatkozás

A Szentendrei-szigeten, a Pilis és Börzsöny által körülfogott, 50 hektáros területen található lovaspark és szabadidőközpont. A közvetlen kertkapcsolatos Kemencés Csárdában, melyhez fedett terasz és szaletli csatlakozik, nyáron 400, télen 200 vendég számára nyújt magyaros vendéglátást, ezenkívül szabadtéri program keretében 600-800 fő befogadására is képes. A major zárt parkolót biztosít az idelátogatóknak.

Lehetőség van a major területén: lovaglásra, lovas oktatásra, lovas kocsikázásra, őshonos állatpark megtekintésére, valamint kalandpark, csapatépítő program, tanyasi disznótor, fogathajtó verseny, lovas szán, sétarepülés, díjugrató és póni verseny igénybe vételére.

Szállás lehetőség: a 2008-ban átadott Lipicai Panzióban 100 fő számára 2-3-4-5 ágyas, központi fűtéses, légkondicionált, saját fürdőszobás szobákban.

 

Esküvő
A major igen kedvelt esküvőhelyszín,
- mert nincs szomszédja,
- mert zöldövezetben helyezkedik el,
- mert igen bőséges az ételkínálat
 
Lehetőség van a majorban a polgári szertartás lebonyolítására egy kerti ceremónia keretében. Az ezt követő vacsora helyszíne lehet a 200 fős Kemencés csárda vagy a Szőlőlugasos szaletli. A csárda kertkapcsolatos helyszín, rendelkezik nagy fedett terasszal, a belső tér pedig úgy lett kialakítva, hogy teljesen átlátható, így az egész esküvő alatt mindent be lehet látni. A szőlőlugasos szaletlit azoknak ajánljuk, akik a kertben szeretnék megtartani az esküvőjüket és a létszámot max. 60 főre tervezik.

 

 

Bodor Major Bodor Major Bodor Major