Fenyőharaszt Kastélyszálló

 

 

Fenyőharaszt Kastélyszálló Fenyőharaszt Kastélyszálló Fenyőharaszt Kastélyszálló

 

 

Céges rendezvények

 

Céges rendezvény helyszíneként minden lehetőség adott egy valóban egyedi, ugyanakkor a kor követelményeinek megfelelő technikai feltételek között szervezett tréning, konferencia, üzleti program lebonyolítására, ezenkívül a hatalmas park ideális környezet outdoor programokhoz.
Az 54 fő elhelyezésére alkalmas Kastélyszálló és három konferenciaterem áll rendelkezésre a tökéletes program megvalósításához.

Ez a rendezvényhelyszín közel van Budapesthez és az M3-as autópályáról egyszerűen megközelíthető. Természetes megvilágítású, megfelelő technikai felszereltségű, légkondicionált konferenciatermek állnak rendelkezésre, valamint egy hatalmas őspark, zöld környezet, és a friss levegő tökéletesen megfelelnek egy céges rendezvény lebonyolításához; outdoor tréningekhez, eredményes munkához ideális helyszín.

Elhelyezési lehetőség áll rendelkezésre a kastélyszálló kényelmes, légkondicionált, korhű bútorozású tágas szobáiban.

A Kastélyszálló garantálja a széles és ízletes választékot kávészünetekre és főétkezésekre, udvarias kiszolgálással, ezenkívül számos fakultatív programlehetőségek közül válogathatnak a résztvevők.

 

Termek és technikai eszközök

A Kastélyszállóban 3 konferenciaterem található, melyek az eredményes munkához szükséges technikai eszközökkel felszereltek: flipchart, írásvetítő, vetítővászon, pintábla, DVD- és CD lejátszó, videomagnó, színes televízió.

 

Termek és technikai eszközök

 

Termek
elnevezései

Terület m2

U-alakos
elrendezés

Széksoros
elrendezés

Természetes
fény

Padló-fűtés

Cserép-kályha

Közvetlen
kertkapcsolat

Hatvany

50

20-25

30

 

 

 

 

Podmaniczky

60

35-50

65

 

 

 

 

Deutsch

50

20-25

30

 

 

 

 

 

Park

A Kastélyszállót körülölelő 13 hektáros őspark háborítatlan nyugalma ideális légkört teremt az eredményes munkához, legyen szó csapatépítő tréningről, vagy más céges rendezvényről.

 

Elhelyezés

A céges rendezvény résztvevői számára kérhető egy, illetve kétágyas elhelyezés is a szálló szobáiban, valamint az apartmanokban.

 

Teljes ellátás

Konferenciák, céges rendezvények szüneteiben kávészüneti bekészítés frissíti fel a résztvevőket, a főétkezésekhez pedig választhatnak tányérszervizes és svédasztalos menüajánlatokból.

 

Privát rendezvények

 

Szabadtéri esküvők romantikájához felejthetetlen élményt nyújt a Kastélyszálló az ifjú párnak, valamint meghívott vendégeiknek. A "Nagy Napra" Ők lehetnek a Kastély Úrnői/Urai!
Hatalmas fák, zöld környezet, csobogó szökőkút, virágokkal szegélyezett ösvény – álmodni sem lehet szebb környezetet egy esküvői szertartáshoz.
A reggelig tartó mulatozás után pedig 64 fő – pótágyazással pedig akár 110 fő – hajthatja álomra fejét a szálloda szobáiban.

Meseszép kastélyszálló, polgári esketés és vacsora szabadtéren – mindez csodálatos zöldkörnyezetben, meghitt, családias légkörben.

Verőfényes szép idő, lombos fák, csobogó szökőkút, virágokkal szegélyezett ösvények. A parkban boldogságkapu, kerti székek a vendégsereg számára és meghitt hangulatú szertartás, melyet az Önök kívánsága szerint pezsgős koccintás, rizsszórás, galambröptetés, csokordobás, fotózás vagy akár kívánság lufi eregetés követ.

A főépület egybenyitott nagytermében tartható a vacsora, kellemes nyári estéken ugyanakkor szabadtéri vacsorát ajánlunk. A lenyugvó nap sugarai és a hatalmas fák ölelésében semmi máshoz nem hasonlítható örök élményt nyújt, melyet hajnalig tartó fergeteges mulatozás követ. A vacsora lehet ültetett tálszervizes, svédasztalos, vagy akár a kettő akár kombinációja is – vegyes szervírozású. Nyári hónapokban kedvelt a grillezés és a nyárson sült malac is.
A hajnalig tartó mulatozás végén a Kastélyszálló 22 szobájában és 4 apartmanjában pihenhetik ki magukat a meghívott vendégek, a közös reggeli alkalmával pedig beszámolhatnak élményeikről, és marad idő a búcsúzásra is.

 Az egykoron a Podmaniczky család birtokában álló, klasszicista stílusú épületben 22 légkondicionált szoba, valamint 4 apartman közül választhatnak a vendégek, akik számára számos szolgáltatás időkorlát nélkül áll rendelkezésükre: pezsgőfürdő, szauna, beltéri hűsítő medence, masszázs, kondicionáló terem, biliárd, csocsó, teke, léghoki, ping - pong, rex és darts. Az őspark több száz éves fái árnyékában játszótér, gyermek- és úszómedencék, tenisz- és focipályák, állatpark kínálnak nyugalmat, frissítő felüdülést a nagyváros zaja elöl menekülő vendégeknek.

 

 

Fenyőharaszt Kastélyszálló Fenyőharaszt Kastélyszálló Fenyőharaszt Kastélyszálló