Fortuna Szálloda - és Étteremhajó

 

 

Fortuna Szálloda- és Étteremhajó Fortuna Szálloda- és Étteremhajó Fortuna Szálloda- és Étteremhajó

 

 

A főfedélzeten a recepció, az exkluzív kivitelű, elegáns "Lord Nelson" étterem, a "Szirén" konferenciaterem, valamint egy tradicionális tárgyalószalon, a "Nelson" található.

A hajó valamennyi helyisége légkondicionált, hőmérsékletük egyedileg szabályozható. A kényelmes szobák, a romantikus hangulatú környezet, a Világörökség részét képező panoráma, illetve a központi fekvés nyújtanak előnyöket a Budapesten tartózkodó turistáknak és a rendezvényeken résztvevő vendégeknek.

 

Szirén terem

Nagyobb létszámú rendezvények, konferenciák, oktatások, tréningek, bemutatók, sajtótájékoztatók, fogadások, bankettek megrendezésére ajánljuk a Szirén termet. A terem természetes megvilágítású, berendezése változatosan alakítható.

 

 Nelson tárgyalószalon

Komoly tárgyalások rendkívül kellemes helyszíne. Kényelmes bőrgarnitúrával berendezett terem, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a megbeszélésre koncentrálva, elkülönülve töltsék el az időt a vendégek.

 

Francis Drake terem

A terem angol pub jellegét kellemesen kiegészítik a különleges asztalok és berendezési tárgyak. A hangulathoz szükséges félhomályról a kerek kabinablakok gondoskodnak. Amennyiben különleges hangulatú teremre vágyik, akkor kínálatból ezt válassza!

 

Lord Nelson étterem

A patinás étterem hangulata és berendezése igazi hajóbelsőt idéz. Az építésnél felhasznált faanyagok otthonossá teszik a körpanorámás termet, mely kilátást nyújt a Margitszigetre és Budai Várra.

Grillterasz

A vendégek júniustól a Duna-part ízét, varázsát élvezhetik a grillteraszon.
Frissen sütött húsok, házias receptek alapján készített sütemények, saláták kínálatából válogathat. Befogadóképessége 150 fő.

 

 

 

Fortuna Szálloda- és Étteremhajó Fortuna Szálloda- és Étteremhajó Fortuna Szálloda- és Étteremhajó