Gundel Étterem

 

 

Gundel Gundel Gundel

 

 

Rendezvénytermek a Gundel Étteremben

 

Erzsébet Királyné és Andrássy Terem

A rokokó hangulatú, arany stukkókkal díszített, elegáns teremhez gyönyörű vörösmárvány lépcső vezet fel. A terem hatalmas ablakai a Városliget parkjára nyílnak az egyik oldalon, míg a másik irányban a terem a kert fölé nyúló teraszhoz kapcsolódik.

Az Andrássy terem közvetlenül kapcsolódik az Erzsébet Királyné bálteremhez. Egyaránt alkalmas arra, hogy annak vendégei itt fogyasszák el aperitifjeiket vagy, hogy attól elkülönítve kisebb fogadások, díszétkezések helyszínéül szolgáljon. Az Andrássy terem fehér márványlépcsőkön át közelíthető meg a bankettek számára biztosított külön bejárat felől, de liften is elérhető a földszintről.

 

Emeleti terasz

Az emeleten húzódó terasz hangulatát a lombos, virágdíszes, hatalmas Gundel kert határozza meg, napfény és eső ellen lefedhető. Alkalmas esküvői ceremóniák, díszétkezések lebonyolítására, vagy összekapcsolható az Erzsébet Királyné Teremben, a Télikertben, vagy az Andrea szobában tartott eseményekkel is - például oly módon, hogy a vendégek a koktélt a teraszon fogyasztják el, és utána mennek az étkezés színhelyére.

 

Kerthelyiség

A Gundel varázslatos kerthelyisége öreg fáival, pompás környezetével, szellős, árnyas, kellemes környezetet biztosít tavasztól őszig, a legforróbb nyári napokon is.

A részben fedett kertben esküvői ebédet, vacsorát szolgálhatnak fel, s a hajnalig tartó mulatságoknak is ideális helyszíne, akár 300-400 vendég számára is.

 

 

 

Gundel Gundel Gundel