Hubay Zeneterem

 

 

 

 

Hubay Zeneterem Hubay Zeneterem Hubay Zeneterem

 

 

 

 

 

A II. világháborút követően a hírneves zeneterem Csipkerózsika-álomba merült, csak 2008-ban nyílt meg újra a nagyközönség előtt, miután a Hotel Victoria tulajdonosai megvásárolták és felújították. Jelenleg a szállodához tartozik, és a Hubay-palota néhány további helyiségével együtt annak auláján keresztül közelíthető meg.

A terem 58 nm-es, (10,5m x 5,5m).

 

Technikai felszereltség / Igénybe vehető szolgáltatások:

Vezeték nélküli mikrofon

Videókamera

Kivetítő, projektor

DVD / CD lejátszó

Flipchart

Laptop

WI-FI internet

Padlócsatlakozó

Pulpitus

Fénymásolási-, faxolási lehetőség

Ruhatár

Lift

Szünetmentes áramforrás

Fénytechnika

Háttérzene

Hangosítás

Légkondicionálás

Kiváló akusztika

Természetes fény

 

A terem nemdohányzó, a helyszínen 50 fő elszállásolására van lehetőség. Dohányzásra a zeneterem mellett lévő Zöld terem (23 m2) használható.

Parkolás: korlátozott számban a szálloda előtt illetve a garázsban, valamint a környező parkolókban.

 

. Hubay Zeneterem

Hubay Jenő, a világhírű hegedűművész, zeneszerző és pedagógus 1897-98-ban építette fel házát a Duna-parton. A négyszintes épület első emeletén, a legendás fehér Zeneteremben rendszeresen tartottak zenés, irodalmi és egyéb művészeti összejöveteleket, amelyek több mint négy évtizeden keresztül a hazai kulturális élet kiemelkedő eseményeinek számítottak. A II. világháborút követően a hírneves zeneterem Csipkerózsika-álomba merült, csak 2008-ban nyílt meg újra a nagyközönség előtt, miután a Hotel Victoria tulajdonosai megvásárolták és felújították. Jelenleg a szállodához tartozik, és a Hubay-palota néhány további helyiségével együtt annak auláján keresztül közelíthető meg.