Szabadtéri helyszínek

 

Lounge  Terasz  Lounge

 

 

Udvari nagyterasz és kert


A Citadella belső udvarán elhelyezkedő szabadtéri rendezvényhelyszín. A Citadella északi oldalán lévő boltíves kőkapun keresztül ugyanúgy megközelíthető, mint a déli oldalon kialakított lépcsős feljáraton. Szinteltolásos 550 négyzetméteres terasszal, és 700 négyzetméteres, növényzettel tarkított kerttel rendelkezik. A helyszín kiválóan alkalmas céges partik és promóciók, autó bemutatók, családi napok, zenei előadások, egyéb szabadtéri rendezvények lebonyolítására.

 

Lődomb


A Citadella nyugati részén található 6500 négyzetméteres zöldterület enyhe lankája és a Dunára néző panorámája koncertek, kulturális programok, előadások, vagy akár céges családi napok tökéletes helyszíne lehet. Színpad és sátor építése egyedi engedélyezés alapján lehetséges.

 

Citadella sétány


A Citadellát körülölelő sétány az évek során több alkalommal bizonyította, hogy kiválóan alkalmas sport- és társadalmi események megrendezésére. Otthont adott már fesztiválok, kirakodóvásárok, kerékpár- és futóversenyek, ládaderbiszámára is.

A szabadtéri rendezvényhelyszínek együttesen 3-4000 fő befogadására alkalmasak. A vendéglátás biztosítható.
Jól megközelíthetőek személygépjárművel vagy busszal. Ingyenes parkolási lehetőség 50-60 gépkocsi számára lehetséges.


Panoráma terasz


A Citadella keleti csücskénél, a Szabadságszobor lábánál elhelyezkedő kövezett, körpanorámás 400 négyzetméteres terület koncertek, ünnepségek, kulturális programok megrendezésére alkalmas.

 

Lounge terasz


A Citadella egyik legszebb szabadtéri helyszíne számos rendezvénytípus tökéletes otthona. A májustól szeptemberig használható terasz ideális felület lehet cocktailpartyk, köszöntők, születésnapi bulik számára.

 

 

Rendezvényhelyszín portfoliónkat, ezek között a szabadtéri rendezvényhelyszínek sorát is megismerheti bemutatkozó kisfilmünkből ide kattintva.